Een uitgebreid webwinkel voor online verkopen

Webshop met iDeal en mogelijkheden

Van plan om online te verkopen? Dan ben je bij WvnDesign aan het juiste adres voor een webwinkel/webshop. Wij bouwen je webshop op voor een betaalbaar vast tarief. Wij hebben alvast een pakket samengesteld met vele opties! Maar mocht de voorkeur voor iets anders zijn, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Eenvoudig systeem om online te verkopen!

Webshop met WordPress

Om het voor beiden partijen nog makkelijker te houden, gebruiken wij het bekende WordPress om je webshop/webwinkel te realiseren. WvnDesign heeft hier jarenlang ervaring mee en zo zijn alle websites die we hebben gerealiseerd (bijna) allemaal hiermee gebouwd! Dit heeft het voordeel dat het onderhoud voor ons eenvoudiger is en dat problemen met jouw website snel verholpen wordt maar nog belangrijker; je kan er heel veel mee als klant en het is eenvoudig in gebruik.

Geen idee wat je nodig hebt? Hier leggen we het uit!

Benodigdheden voor een werkende website

Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij flexibiliteit aan. Dat wil zeggen dat we, tot een zekere hoogte, alles kunnen aanbieden voor een werkende website naar jouw wensen. Dus of het nou gaat om een website met 1 pagina of een compleet webwinkel met 200 producten die over de hele wereld verkocht worden, WvnDesign regelt het!

Wat WvnDesign regelt en adviseert:

 1. Domeinnaam (minimaal het eerste jaar gratis bij een webdesign pakket)
  Om je zich te onderscheiden tussen al die andere websites is een uniek en passend domeinnaam nodig.
 2. Webhosting
  Je website moet ergens op staan om 24/7 te draaien. Om wat specifieker te zijn; een webserver. Dit is een losse dienst en kan maandelijks óf jaarlijks betaald worden.
 3. Webdesign
  We focussen voornamelijk op het web design gedeelte. De functionaliteit van een website is erg belangrijk, maar het moet er ook goed uit zien! Het is een middel om online resultaat te halen.
 4. Content + SEO
  Een pagina moet voorzien zijn van content om goed te ranken in Google. En dan hebben we het niet over een paar woordjes, nee. We praten dan over een aantal alinea’s. Waar wel op gelet moet worden is dat WvnDesign geen content levert. Content zal dan geleverd moeten worden of we kunnen het regelen bij een extern bedrijf! Het invoeren van de teksten in de website is echter geen probleem!
 5. Afbeeldingen
  Hetzelfde geld voor afbeeldingen/foto’s. Die maken wij helaas niet maar gelukkig hoeft dat maar minimaal één afbeelding per pagina te zijn. Meer is natuurlijk beter maar in sommige situaties moet het wel in verhouding zijn met de content.
Offerte aanvragen