Voor en naast uw website

Social Media

Social Media (Sociale Netwerken) is de verzamelnaam voor moderne vormen van online communicatie en sociale omgang. De meest bekende zijn Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, WhatsApp, Instagram en Google+. WvnDesign integreert Social Media voor je op maat voor en naast jouw website. Daarnaast geven wij advies over het gebruik van Social Media voor jouw bedrijf of organisatie.

Social Media is zowel dynamisch als statisch te gebruiken

Samen met jou bekijken we welke Social Media interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Heb je geen tijd voor het bijhouden van jouw Social Media accounts of wilt je zelf niet dynamisch met Social Media aan de slag dan zijn er ook statische opties. Wij kunnen dan bijvoorbeeld de zogenoemde “Share Buttons” die je wilt in jouw website realiseren.

Daarmee kunnen bezoekers van je website jouw bedrijf promoten via hun eigen Social Media (= gratis reclame). Ook laat je hierdoor zien dat je Social Media belangrijk vindt maar kost het je geen tijd.

Geen idee wat je nodig hebt? Hier leggen we het uit!

Benodigdheden voor een werkende website

Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij flexibiliteit aan. Dat wil zeggen dat we, tot een zekere hoogte, alles kunnen aanbieden voor een werkende website naar jouw wensen. Dus of het nou gaat om een website met 1 pagina of een compleet webwinkel met 200 producten die over de hele wereld verkocht worden, WvnDesign regelt het!

Wat WvnDesign regelt en adviseert:

 1. Domeinnaam (minimaal het eerste jaar gratis bij een webdesign pakket)
  Om je zich te onderscheiden tussen al die andere websites is een uniek en passend domeinnaam nodig.
 2. Webhosting
  Je website moet ergens op staan om 24/7 te draaien. Om wat specifieker te zijn; een webserver. Dit is een losse dienst en kan maandelijks óf jaarlijks betaald worden.
 3. Webdesign
  We focussen voornamelijk op het web design gedeelte. De functionaliteit van een website is erg belangrijk, maar het moet er ook goed uit zien! Het is een middel om online resultaat te halen.
 4. Content + SEO
  Een pagina moet voorzien zijn van content om goed te ranken in Google. En dan hebben we het niet over een paar woordjes, nee. We praten dan over een aantal alinea’s. Waar wel op gelet moet worden is dat WvnDesign geen content levert. Content zal dan geleverd moeten worden of we kunnen het regelen bij een extern bedrijf! Het invoeren van de teksten in de website is echter geen probleem!
 5. Afbeeldingen
  Hetzelfde geld voor afbeeldingen/foto’s. Die maken wij helaas niet maar gelukkig hoeft dat maar minimaal één afbeelding per pagina te zijn. Meer is natuurlijk beter maar in sommige situaties moet het wel in verhouding zijn met de content.
Offerte aanvragen